Hogyan lehet megváltoztatni a viszály állapotát

A diszkord állapotod megmutatja, hogy elfoglalt vagy-e vagy AFK. Megváltoztathatja a Discord webhelyen, az asztali alkalmazásban Windows vagy Mac számára, vagy a mobilalkalmazásban Android, iPhone vagy iPad számára.

Módosítsa a viszály állapotát Windows vagy Mac rendszeren

A Discord állapotának megváltoztatásához be kell jelentkeznie a fiókjába a Discord webhelyen vagy a Windows vagy Mac asztali alkalmazásban.

A Discord felület ugyanaz a Windows és a Mac esetében. Az alábbi lépések segíthetnek a diszkord állapot megváltoztatásában, függetlenül attól, hogy a webhelyet vagy az asztali alkalmazást használja-e. A Discord státusza az egész fiókra kiterjed, így a frissített üzenet mindenki számára megjelenik az összes Discord szerveren, amelyhez csatlakozott.

KAPCSOLÓDÓ: Mi az a viszály, és csak a játékosoknak szól?

A kezdéshez nyissa meg a Discord webhelyet vagy asztali alkalmazást, majd jelentkezzen be a Discord-fiókjába. A bal alsó sarokban látni fogja felhasználónevét, profilikonját és aktuális állapotát.

Kattintson a profil ikonjára az elérhető állapotok listájának megnyitásához.

Alapértelmezés szerint négy előre beállított állapot választható.

Az „Online” jelzi, hogy készen áll a csevegésre és a játékra. Ha távol van a számítógépétől, beállíthatja állapotát „tétlen” állapotra, jelezve, hogy nem érhető el.

Ha elfoglalt, az állapotának a „Ne zavarjanak” beállítása esetén az értesítések elnémulnak, és másoknak megmutatja, hogy nem érhető el. Ha el akarja rejteni az online felhasználói listát, állíthatja "Láthatatlan" állapotát, de továbbra is cseveghet és használhatja a Discord-ot a szokásos módon.

Kattintson arra a lehetőségre, amelyet azonnal meg akar változtatni a Discord állapotával.

Az „Egyéni állapot beállítása” gombra kattintva létrehozhatja saját maga által kiválasztott állapotot. Ez akkor a felhasználónév alatt jelenik meg a Discord csatornák listájában.

A „Törlés után” legördülő menüben eldöntheti, hogy az egyedi állapotüzenet mennyi ideig jelenjen meg.

KAPCSOLÓDÓ: Hogyan lehet csatlakozni egy diszkord szerverhez

Ha kiválasztja az emoji ikont, beállíthat egy egyéni állapot ikont is. Alkalmazhatja a szokásos Discord hangulatjelek egyikét, vagy hozzáadhat egy egyéni státuszfrissítéshez.

Ha elégedett az egyéni állapotával, kattintson a „Mentés” gombra.

Akár előre beállított, akár egyéni állapotot választ, az azonnal frissül.

Állapotát annyiszor megváltoztathatja, amennyit csak akar. Néha ez automatikusan megváltozik. Például az Ön állapota „Alapjáratra” vált, ha rövid ideig nem érinti a billentyűzetet (hacsak még nem állított be manuálisan állapotot).

Változtassa meg a viszály állapotát Androidon, iPhone-on vagy iPaden

Állapotát a Discord mobilalkalmazásban is módosíthatja Android, iPhone vagy iPad eszközön. Ehhez nyissa meg telefonján vagy táblagépén a Discord alkalmazást. A szerver- és csatornalista megnyitásához érintse meg a bal felső sarokban található hamburger menüt.

Koppintson a felhasználói profil ikonjára a jobb alsó sarokban a „Felhasználói beállítások” menü megnyitásához.

Személyre szabhatja Discord-fiókját a „Felhasználói beállítások” menüben, beleértve az új állapot beállítását is. Ehhez koppintson az „Állapot beállítása” elemre.

A képernyő alján megjelenik egy előugró menü. Csakúgy, mint az asztali alkalmazásban, állíthatja az állapotot a négy előre beállított érték egyikére: „Online”, „Alapjáraton”, „Ne zavarjanak” vagy „Láthatatlan”.

KAPCSOLÓDÓ: 8 módja a diszkordfiók személyre szabásának

Érintse meg az „Egyéni állapot beállítása” elemet, ha ezt meg szeretné tenni.

Az „Egyéni állapot” menüben írjon be egy állapotot az „Egyéni állapot beállítása” mezőbe. Koppintson a mellette lévő hangulatjelre, hogy kiválasszon egyet az állapotához. Az egyéni állapotod (mind a szöveg, mind az emoji) mostantól a felhasználónév alatt jelenik meg a Discord csatorna felhasználói listáiban.

Az állapotüzenet alatt válassza ki, hogy mennyi ideig jelenjen meg: 30 perc, egy óra, négy óra vagy holnapig.

Ha egyáltalán nem szeretné, hogy az állapota törlődjön, válassza a „Ne törölje” lehetőséget.

Az egyéni állapot mentéséhez koppintson a jobb alsó sarokban található Mentés ikonra.

Állapotát azonnal alkalmazzuk.