Hogyan lehet letiltani a szöveges üzeneteket egy bizonyos számról egy iPhone készüléken

Néha spam üzeneteket kap a telefonjára. Néha az emberek idegesítőek. Néha csak blokkolnia kell az embereket. A jó hír az, hogy iPhone-on könnyű.

Van egy kis trükkje, hogy blokkolja a számok egy iPhone: Az a szám, hogy blokkolni kívánja  kell  tárolni a Kapcsolatok, mivel nincs módja annak, hogy blokkolja egy adott számot egyébként. Javasoljuk, hogy hozzon létre egy „Spam” (vagy hasonló) nevű névjegyet, és adja hozzá az összes spam számot ahhoz a névjegykártyához, hogy ne keverje össze a névjegyzéket.

Miután hozzáadta ezt a számot a kapcsolataihoz, kétféleképpen blokkolhatja. (Megjegyzés: ez blokkolja a hívásokat és az SMS-eket.)

Első módszer: Kapcsolat letiltása közvetlenül az üzenetből

Ha kéznél van az üzenet, akkor egy adott feladó blokkolásának legegyszerűbb módja közvetlenül maga az üzenet.

Az üzenetben érintse meg a jobb felső sarokban található „i” -t.

Koppintson a személy nevére ebben a menüben, majd görgessen egészen a képernyő aljáig.

 

Az utolsó lehetőségnek a „Hívó letiltása” feliratot kell tartalmaznia. Koppintson erre, majd a megerősítéshez a „Kapcsolat letiltása” elemre.

 

Bumm. Elmentek.

Második módszer: A szám blokkolása kézzel

Ha nincs kéznél hasznos üzenet, akkor is manuálisan blokkolhat egy számot.

Először nyissa meg a Beállítások menüt, majd görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az „Üzenetek” felirat. Érintse meg ezt a menüt.

 

A menü kb. Háromnegyede egy „Letiltott” bejegyzés az SMS / MMS alszakasz alatt. Koppintson erre.

Az összes letiltott szám itt jelenik meg. Új hozzáadásához koppintson az „Új hozzáadása” elemre.

Ez megnyitja a névjegyzéket - csak keresse meg a blokkolni kívánt számhoz társított névjegykártyát, majd érintse meg a nevét. Azonnal blokkolni fogja őket.

 

Szám feloldásának feloldása

Ha megváltozik a szíve, könnyedén feloldhatja a felhasználók blokkolását, ha visszaugrik a Beállítások menübe, majd lefelé görget az „Üzenetek” részhez.

 

Nyissa meg a „Letiltott” menüt.

Érintse meg a „Szerkesztés” elemet a jobb felső sarokban.

Érintse meg a személy nevétől balra található piros ikont, majd erősítse meg a jobb oldalon található „Feloldás” megérintésével.

Megjegyzés: Ezt meg kell tennie a kapcsolattartó bejegyzésének minden egyes lehetőségénél (munkahely, otthon stb.).