Hogyan lehet letiltani vagy törölni a Twitch-fiókot

A Twitch nagyszerű platform a hátradőlésre, a kikapcsolódásra és a kedvenc közvetítők játékának megtekintésére és a közösségükkel való beszélgetésre. Ha azonban unja a Twitchet, érdemes letiltania vagy törölnie a fiókját. Itt van, hogyan.

Hogyan lehet letiltani a Twitch-fiókot

Ha egy kis időre van szüksége a Twitchtől, először letilthatja fiókját. Ez lehetővé teszi a Twitch-tevékenység ideiglenes szüneteltetését és a profil elrejtését a láthatóság elől. Csak akkor jelentkezhet be, cseveghet, és semmilyen módon nem használhatja a fiókját, ha úgy dönt, hogy újra engedélyezi.

Ez egy jó lehetőség, ha szeretne egy kis időt távol a platformtól, de azon gondolkodik, hogy később visszatér. Ne felejtse el először megszüntetni az aktív Twitch Prime-előfizetéseket és minden más fizetett csatorna-előfizetést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem terheljük meg számláját, amíg fiókját letiltjuk.

KAPCSOLÓDÓ: Hogyan lehet feliratkozni egy Twitch Streamerre az Amazon Prime használatával

Ha elfelejtette, ne aggódjon - a Twitchnek automatikusan le kell állítania ezeket az előfizetéseket, ha lejártak. Ha az előfizetés lejárta előtt újból engedélyezi fiókját, továbbra is élvezheti a hozzájuk fűzött jogosultságokat.

A Twitch-fiók letiltásához lépjen a Twitch webhelyére, és jelentkezzen be. Ezt egy webböngészőből kell megtennie, mivel nem tudja letiltani fiókját a Twitch alkalmazás segítségével asztali, iPhone vagy Android rendszeren.

Miután bejelentkezett, válassza ki a fiók ikonját a jobb felső sarokban. A legördülő menüben kattintson a „Beállítások” lehetőségre.

A Twitch beállítások oldalon görgessen az aljára, amíg el nem éri a „Twitch-fiók letiltása” szakaszt, majd kattintson a „Fiók letiltása” linkre.

Győződjön meg arról, hogy a Twitch-fiók, amellyel be van jelentkezve, az a fiók, amelyet letiltani szeretne. Ha akarja, megadhatja az okát a „Mondja meg, miért tiltja le fiókját” mezőben, de ez teljesen opcionális.

Miután készen áll a fiók letiltására, kattintson a „Fiók letiltása” gombra.

A fiókját most le kell tiltani. Kijelentkezünk a Twitch szolgáltatásból, és fiókjában minden tevékenységet szüneteltetni kell.

Ha bármikor újra engedélyezni szeretné fiókját, a letiltott fiókadatok segítségével jelentkezzen be újra a Twitch szolgáltatásba a szolgáltatás asztali webhelyéről.

Megkérdezi, hogy szeretné-e újraaktiválni a fiókját - ehhez kattintson az „Újbóli aktiválás” gombra.

Ez visszaállítja fiókját, lehetővé téve a streaming folytatását vagy más adatfolyamok megtekintését.

Hogyan lehet törölni a Twitch-fiókot

A Twitch-fiók letiltása lehetőséget ad a visszaállításra, ha később szeretné, vagy ha szükséges. Ha törölni kívánja Twitch-fiókját, megteheti, de ez véglegesen törli a fiókhoz csatolt összes adatot, beleértve az ismerősöket, az előfizetéseket és a követett csatornákat.

A törlés után nem tudja lekérni a fiókját, és más felhasználók igényelhetik a felhasználói azonosítót, miután újrafeldolgozták. Ha nem biztos benne, először kapcsolja ki a fiókját - fiókját később bármikor törölheti.

A Twitch-fiók törléséhez lépjen a Twitch webhely fióktörlési oldalára. Ez a link nem könnyen elérhető, ezért kézzel kell kattintania erre a linkre az oldal eléréséhez. Ha még nincs bejelentkezve, akkor először ezt kell tennie.

A megadott mezőben megadhatja a fiók törlésének okát, de ez nem kötelező. Ha készen áll a fiók törlésére, kattintson a „Fiók törlése” gombra.

A Twitch egy ilyen üzenettel megerősíti a fiók törlését. Amint ez megjelenik, a Twitch-fiók, a beállítások és az összes többi vonatkozó adat törlődik.

Miután ezt megtette, nem tudja lekérni a fiókját, de ha szeretné, ugyanazon felhasználói azonosítóval újraregisztrálhatja fiókját.