Hogyan lehet törölni a Facebook-bejegyzést

A Facebook, mint közösségi hálózat, kissé őrült. Több száz emberrel kommunikál egyszerre; az a fő kapcsolatod, hogy valószínűleg legalább egyszer találkoztál velük. Hacsak nincs bezárva az oldala, a „pszichés” nagynénitől a középiskolás haverokig mindenki szabadon mérlegelhet mindent, amit mond.

KAPCSOLÓDÓ: Hogyan lehet megjeleníteni vagy elrejteni a Facebook-bejegyzéseket bizonyos emberek számára

Lehet, hogy közzétett valamit, és rájött, hogy nem ezt kellett volna kiabálnia mindenkinek a kibővített kapcsolattartói listában, vagy esetleg csak el akar távolítani néhány rossz fényképet, amikor azt hitte, hogy a fehérített, szőke haj rózsaszín rojttal rendelkezik a divat. Bármi legyen is az oka, a következőképpen távolíthatja el a bejegyzéseket a Facebook-oldaláról.

A Facebook valóban következetes minden eszközön, ezért ugyanaz a módszer működik az interneten és a mobilalkalmazásokban is. Irány a Facebook, és keresse meg az eltávolítani kívánt bejegyzést. Kattintson vagy koppintson a bejegyzés jobb felső sarkában lévő lefelé mutató nyílra.

A megjelenő menüből válassza a Törlés lehetőséget.

Végül kattintson vagy koppintson újra a Törlés gombra a megerősítő párbeszédpanelen.

A bejegyzés mostantól eltávolításra kerül az idővonaladról, valamint a barátaid hírcsatornáiról. Még akkor is, ha a bejegyzést megosztották ismerőseid; az oldalukon lévő linkelt bejegyzés a továbbiakban nem lesz elérhető a barátaik számára.

Ne feledje, hogy ez nem véd meg másolástól és beillesztéstől, képernyőképektől vagy bármilyen más módon, amellyel az emberek bejegyzéseket rögzíthetnek; amint közzéteszed online, akkor van esély arra, hogy valahol rögzítsék.