Hogyan lehet kijelentkezni Netflix-fiókjából minden azt használó eszközön

Ha valaha bejelentkezett Netflix-fiókjába egy másik személy eszközén, vagy bejelentkezetten hagyta azt egy olyan eszközön, amelyet már nem használ, akkor tudja, hogy ez mennyire idegesítő lehet - különösen, ha valaki más nézi a fiókjában a műsorokat és elrúgja Önt . A következőképpen írhatja ki az összes Netflix-munkamenetet egy egyszerű gombbal.

Ehhez webböngészőből először keresse fel a Netflix.com webhelyet, majd kattintson a profiljára a jobb felső sarokban, majd kattintson a „Saját fiók” elemre.

A következő képernyőn görgessen le a Beállítások elemig, és kattintson a „Kijelentkezés az összes eszközről” elemre.

Most kattintson a „Kijelentkezés” gombra, és Netflix-fiókját kijelenti az összes eszközről.

Ha ugyanazt szeretné megvalósítani az iOS és az Android alkalmazások segítségével, először nyissa meg az alkalmazást, majd érintse meg az ikont a bal felső sarokban.

Amikor megnyílik az ablaktábla, görgessen le a „Fiók” elemre, és koppintson rá.

Ezután görgessen lefelé, és érintse meg a „Kijelentkezés az összes eszközről” elemet.

Végül érintse meg a „Kijelentkezés” elemet, és kész.

Van néhány figyelmeztetés, amelyet tudnia kell, amikor ezt megteszi. Először is, amint mondja, akár 8 óra is eltelhet, mire a változás minden eszközön életbe lép. Ez a módszer minden eszközről kijelentkezik, beleértve a saját készülékét is, így újra be kell jelentkeznie minden olyan eszközön, amelyet Netflix-fiókjával használni szeretne.