Hogyan ellenőrizhető, hogy valaki letiltott-e az Instagramon

Az Instagram nem értesíti, ha valaki letilt. Ha nyűgös gyanúja támad valakivel kapcsolatban, akitől egy ideje nem hallott, a következőképpen ellenőrizheti, hogy blokkolt-e az Instagramon.

Találhat néhány harmadik féltől származó eszközt, amely azt hirdeti, hogy értesítenek, ha valaki letiltja, de ezek szinte soha nem működnek.

Szóval, mit csinál? Néhány jó régimódi nyomozói munka. Kövesse a következő lépéseket annak megállapításához, hogy letiltották-e Önt az Instagramon.

Kezdjük a kereséssel. Nyissa meg az Instagram alkalmazást iPhone vagy Android készülékén, majd érintse meg a „Keresés” ikont a „Felfedezés” oldalra lépéshez.

Itt érintse meg a „Keresés” sávot. Próbáljon rákeresni a személy Instagram-fiókjának kezelésére. Ha nem találja a felhasználót, az azt jelentheti, hogy letiltották.

Az egyik biztos módja annak, hogy megtudja, blokkolták-e, ha eljut a profiloldalára az Instagram alkalmazásban. Most egyértelműen nem juthat el oda a keresésből.

De megteheti régi megjegyzésekből vagy egy Instagram DM beszélgetésből. Ha látja az Instagram fogantyúját vagy ikonját, koppintson rá. Ez a művelet megnyitja a profiljukat.

Ha az Instagram valami olyasmit mond, hogy „Ez a fiók privát”, ez csak azt jelenti, hogy privát fiókra váltottak, és eltávolítottak téged követőként. Megpróbálhatja újra követni őket, hogy kegyelmeikbe kerülhessenek.

De ha az Instagram alkalmazás olyasmit mond, hogy „Még nincsenek hozzászólások”, és nem mutatja a profil életrajzát vagy a követői információkat, az azt jelenti, hogy blokkolva van. Lehet, hogy csak egy „A felhasználó nem található” feliratot mutat.

Ezt meg is erősítheti, ha meglátogatja a személy Instagram-profilját az interneten. Ha emlékszel Instagram-azonosítójukra, add hozzá a „www.instagram.com/(username)” link végéhez.

Ha az Instagram azt mondja neked, hogy az oldal nem létezik, akkor esetleg letiltották, vagy törölték a profiljukat.

Lehetséges, hogy egy adat nem elegendő a felismeréshez, de ha követte a fenti lépéseket, és nem tudta elérni a profiljukat, az valószínűleg azt jelenti, hogy letiltották.

Ha igazán biztos akarsz lenni, megkérheted egy barátodat, hogy keresse meg az Instagram kezelőjét. Ha barátod hozzáférhet a profiljához (legyen az nyilvános vagy privát), és te nem tudsz, nos, akkor teljesen világos, hogy letiltottak.

Ízelítőt akar nekik adni a saját gyógyszerükből? Az Instagramon is letilthat valakit.

KAPCSOLÓDÓ: Hogyan blokkolhatok valakit az Instagram-on